ABOVE PENDEL 250Ø AFBLÆNDER SKÆRM MAT LOFTLAMPE

EAN: 5703411587010 Lampe type: ,
  • louis poulsen
KontaktPRISMATCH

kr. 340.00 inkl. moms

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

Above loftslampe/pendel med afblænder plade med lysdæmpende effekt på 25 cm. Afblænder pladen passer til Above pendel på 25 cm fra Louis Poulsen.

Skærmen sørger for du ikke bliver blændet af selve pæren i lampen, og er et must hvis du bruger Above pendel 250 mm over spisebordet eller et andet sted hvor du kan se direkte op i din pendel.

Hvis du gerne vil placere din Above loftslampe over spisebordet anbefaler vi, at du køber en lysdæmpende plade der kan monteres inde i lampen under selve pæren. På den måde kan du stadigt bruge en pære med et godt lys, men uden at du kan se eller blive blændet af pæren.

Above pendel er en dansk design lampe fra Louis Poulsen Lighting.

ABOVE PENDEL 250Ø AFBLÆNDER SKÆRM MAT LOFTLAMPE
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk