ABOVE PENDEL Ø175 SORT LOFTLAMPE

EAN: 5703411585979 Lampe type: ,
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • 60W E27
Vare Dimension
  • Diameter 175mm, højde 210mm
  • Diameter 250mm, højde 300mm
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Farve
  • Sort, mat. Vådlakeret
Vare Ledningslængde
  • 3 meter sort tekstil
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Vare Material
  • Optrukket aluminium
Lampe designere
  • Mads Odgård
KontaktPRISMATCH

kr. 1,455.00 inkl. moms

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

Den sorte Louis Poulsen Above pendel på 17,5 cm er allerede blevet fast inventar på mange danske kontorer.

Den matte hvidlakerede inderside gør, at lyset i loftlampen spredes, mens det meget enkle design gør lampen både klassisk og moderne.

Above findes i både sort og hvid, og du kan få loftlampen fra 17,5 cm i diameter og helt op til 40 og 55 cm.

Du kan vælge at sætte flere pendler sammen i samme størrelse for et harmonisk indtryk, eller i forskellige størrelser eller farver for at skabe variation. Se Louis Poulsen pendel Above i hvid.

ABOVE PENDEL Ø175 SORT LOFTLAMPE LOUIS POULSEN – LOFTLAMPE SORT METAL

Mads Odgård

Den danske designer Mads Odgård er født i 1960. Han har studeret på Designskolen og Arkitektskolen på Det Kongelige Danske Kunstakademi. Han har desuden taget kurser på en kunstskole i Schweiz, og som 25-årsstuderende grundlagde han sit tegnestue Mads Odgård Design. Odgård er minimalist og designer oftest i hånden med papir og pen. Siden 1988 har han fokuseret på produktdesign ud fra en tilgang om at forbedre det, der allerede findes. Hans mål er at holde designet enkelt og planeten beboelig. Han mener, at et design kun kan være vellykket, når der er opnået en balance mellem komfort, teknologi, ergonomi, økologi, økonomi og æstetik. Design skal være logisk og funktionelt, hvis det skal kunne bestå tidens test. Mads Odgård har designet produkter til en lang liste af kunder både i og uden for Europa i tæt samarbejde med Louis Poulsen, f.eks. Above pendlen.

Klik for at se alle lamper efter Mads Odgård
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk