ABOVE PENDEL Ø400 SORT LOFTLAMPE

EAN: 5703411585214 Lampe type: ,
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 1x100W E27
Vare Dimension
  • Diameter 400mm, højde 480mm
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Farve
  • Sort, mat. Vådlakeret
Vare Ledningslængde
  • 3 meter sort tekstil
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Vare Material
  • Optrukket aluminium
Lampe designere
  • Mads Odgård
KontaktPRISMATCH

kr. 3,605.00 inkl. moms

Delbetaling
332 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 3.605 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 332 kr. Samlede kreditomk. 375 kr. Samlet tilbagebetaling 3.980 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,35%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

Above – spisebordslampe sort 40 cm i diameter

Kombinationen af den matterede inderside og den sorte yderskal giver aluminiums loftlampen helt sin egen stil. Du kan få din Above pendel loftlampe sort i hele fire forskellige størrelser, og størrelsen her i 40 cm er den næststørste. Above i sort er en markant pendel loftlampe med et industrielt og moderne udtryk der passer godt til den enkle skandinaviske stil.

Den sorte loftlampe leveres med hvid inderside og sort ledning, og skal den hænge over dit spisebord vil vi foreslå at du også køber en blænder med så du ikke skal se op i lampen når du spiser.

ABOVE PENDEL Ø400 SORT LOFTLAMPE


Mads Odgård

Den danske designer Mads Odgård er født i 1960. Han har studeret på Designskolen og Arkitektskolen på Det Kongelige Danske Kunstakademi. Han har desuden taget kurser på en kunstskole i Schweiz, og som 25-årsstuderende grundlagde han sit tegnestue Mads Odgård Design. Odgård er minimalist og designer oftest i hånden med papir og pen. Siden 1988 har han fokuseret på produktdesign ud fra en tilgang om at forbedre det, der allerede findes. Hans mål er at holde designet enkelt og planeten beboelig. Han mener, at et design kun kan være vellykket, når der er opnået en balance mellem komfort, teknologi, ergonomi, økologi, økonomi og æstetik. Design skal være logisk og funktionelt, hvis det skal kunne bestå tidens test. Mads Odgård har designet produkter til en lang liste af kunder både i og uden for Europa i tæt samarbejde med Louis Poulsen, f.eks. Above pendlen.

Klik for at se alle lamper efter Mads Odgård
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk