ABOVE PENDEL Ø550 SORT LOFTLAMPE

EAN: 5703411586471 Lampe type: ,
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 1x100W E27
Vare Dimension
  • Diameter 550mm, højde 660mm
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Farve
  • Sort, mat. Vådlakeret
Vare Ledningslængde
  • 4 meter sort tekstil
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Vare Material
  • Optrukket aluminium
Lampe designere
  • Mads Odgård
KontaktPRISMATCH

kr. 4,625.00 inkl. moms

Delbetaling
428 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 4.625 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 428 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 5.125 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 21,20%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

ABOVE PENDEL Ø550 SORT LOFTLAMPE

Above pendel ø550 fra Louis Poulsen loftlampe i sort er med sine 55 cm den største af de fire loftlamper i serien.

Designer Mads Odgård har helt bevidst gået efter at tegne en loftlampe der er så simpel i udtrykket som muligt.

Above er derfor en moderne lampe i sort der hylder klassisk dansk design, og samtidigt har den store pendel her en snert af industri look. Det er ikke uden grund den er blevet populær!

Louis Poulsen Above loftlampen er fremstillet i aluminium og er sort på ydersiden, men har en matteret hvid inderside der sørger for at sprede lyset. Lampen er simpelt hen rart at være i selskab med!

ABOVE PENDEL Ø550 SORT LOFTLAMPE


Mads Odgård

Den danske designer Mads Odgård er født i 1960. Han har studeret på Designskolen og Arkitektskolen på Det Kongelige Danske Kunstakademi. Han har desuden taget kurser på en kunstskole i Schweiz, og som 25-årsstuderende grundlagde han sit tegnestue Mads Odgård Design. Odgård er minimalist og designer oftest i hånden med papir og pen. Siden 1988 har han fokuseret på produktdesign ud fra en tilgang om at forbedre det, der allerede findes. Hans mål er at holde designet enkelt og planeten beboelig. Han mener, at et design kun kan være vellykket, når der er opnået en balance mellem komfort, teknologi, ergonomi, økologi, økonomi og æstetik. Design skal være logisk og funktionelt, hvis det skal kunne bestå tidens test. Mads Odgård har designet produkter til en lang liste af kunder både i og uden for Europa i tæt samarbejde med Louis Poulsen, f.eks. Above pendlen.

Klik for at se alle lamper efter Mads Odgård
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk