AJ BORD LYS PETROLEUM

EAN: 5703411548653 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 20W E27
Vare Dimension
  • Dybde 350mm, højde 560mm
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Material
  • Optrukket stål. Fod i trykstøbt zink
Vare Montering
  • Ledningstype
Lampe familie
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 4,085.00 inkl. moms

Delbetaling
383 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 4.085 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 383 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 4.585 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 24,19%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ BORD LYS PETROLEUM – BORDLAMPE FRA LOUIS POULSEN

AJ bordlampen i farven lys petroleum er af de nylancerede farver af den klassiske Arne Jacobsen designlampe.

Den karakteristiske bordlampe har overlevet skift i mode og materialer i 6 årtier og er stadig særdeles populær, især fordi den løbende relanceres i nye farver der passer ind i et moderne dansk hjem.

Hovedet på AJ lampen kan reguleres så lyskilden rammer præcist, og AJ bordlampen er ikke bare godt design, den giver også et godt arbejdslys.

AJs bordlampe i farven lys petroleum passer til dig der gerne vil have en let og feminin lampe på skrivebordet eller sengebordet.

Farven lys petroleum fås også i en mini Bordlampe der er 10 cm lavere, en gulvlampe og en væglampe.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk