AJ BORD MØRK GRØN BORDLAMPE

EAN: 5703411538029 Lampe type: ,
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 20W E27
Vare Dimension
  • Dybde 350mm, højde 560mm
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Vare Material
  • Optrukket stål. Fod i trykstøbt zink
Vare Montering
  • Ledningstype
Lampe designere
  • Arne Jacobsen
Lampe familie
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 5,015.00 inkl. moms

Delbetaling
188 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.015 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 188 kr. Samlede kreditomk. 1.749 kr. Samlet tilbagebetaling 6.764 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 22,64%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ BORD MØRK GRØN BORDLAMPE – LOUIS POULSEN AJ LAMPE

Den friske grønne bordlampe fra Louis Poulsen er en af de nyere farver i AJ-kollektionen.

Arne Jacobsens ikoniske lampe fungerer lige godt som skrivebordslampe, som hyggelampe i stuen eller som læselampe på sengebordet.

Hovedet på den grønne lampe kan vippes så lyset fra AJ bordlampen rammer det du skal se. Den indvendige hvidlakerede skærm hjælper samtidigt med at sprede lyset, og AJ bordlampen er hermed den perfekte allround lampe – i en kæk mørkegrøn farve! Du kan også få den smukke grønne farve i andre lampemodeller.

AJ BORD MØRK GRØN BORDLAMPE – LOUIS POULSEN AJ LAMPE


Arne Jacobsen

I 1927, to år efter at Arne Jacobsen var blevet færdig som arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole, etablerede han sin egen tegnestue i København, hvor han også er født og opvokset. Han blev siden en verdenskendt modernistisk arkitekt. Blandt hans mest berømte projekter er SAS Royal Hotel i København (1960), St. Catherine's College i Oxford (1963) og Nationalbanken i København (1971). De siger, at det kun var Jacobsens flyskræk, der holdt ham tilbage fra også at arbejde i USA. Få kunne som Jacobsen engagere sig i alle arbejdsprocesserne – fra hele designkoncepter, der inkluderede selv de mindste detaljer i et rum, til udformningen og indretningen af selve bygningerne. Han var en bemærkelsesværdig designer, der skabte alt til sine bygninger. Fra tapetmønstre, badeværelsesinventar, stoffer, dørhåndtag og bestik til møbler som 'Ægget' og 'Svanen' ... for ikke at nævne alle lamperne, selvfølgelig.

Klik for at se alle lamper efter Arne Jacobsen
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk