AJ BORD NATBLÅ BORDLAMPE

EAN: 5703411538784 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 20W E27
Vare Dimension
  • Dybde 350mm, højde 560mm
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Material
  • Optrukket stål. Fod i trykstøbt zink
Vare Montering
  • Ledningstype
Lamp Family
  • AJ
KontaktPRISMATCH

DKK 4,785.00 inkl. moms

Delbetaling
441 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 4.785 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 441 kr. Samlede kreditomkostninger 500 kr. Samlet tilbagebetaling 5.285 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 20,45%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

Arne Jacobsen AJ bordlampe i farven natblå

Den smukke natblå AJ bordlampe fra Louis Poulsen vil pynte i ethvert hjem – uanset om den er en gave til studenten eller til dig selv.

Den blå lampe, tegnet af Arne Jacobsen, er på én gang klassisk og giver samtidigt et farvepift til din stue.

Lampen blev oprindeligt tegnet som sengelampe til det daværende SAS Royal hotel (nu Radisson Royal) og bordlampen er designet til at skulle bruges. Den solide fod støbt i zink kan holde til lidt af hvert, så Arne Jacobsens lamper er bestemt ikke kun til pynt!

Bordlampen er en del af AJ serien, der fås i en lang række forskellige farver og modeller. Den natblå farve fås også som gulvlampe. Hvis du hellere vil have en AJ lampe i ultra blå, så slå til nu for det er en limited edition model der kun produceres i 2020.

Lyskilde maks. 60 W E27

AJ BORD NATBLÅ BORDLAMPE
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk