AJ BORD SORT BORDLAMPE

EAN: 5703411548462 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 20W E27
Vare Dimension
  • Dybde 350mm, højde 560mm
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Material
  • Optrukket stål. Fod i trykstøbt zink
Vare Montering
  • Ledningstype
Lampe familie
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 4,985.00 inkl. moms

Delbetaling
458 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 4.985 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 458 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 5.485 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,58%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

Den sorte AJ bordlampe kan opsummeres i to ord: EN KLASSIKER!

Arne Jacobsens skrivebordslampe er placeret på et utal af arbejdsborde jorden rundt af en meget god grund: Den er smuk at se på, den fylder ikke for meget og så er AJ lamperne er tidsløse og giver et rigtigt godt lys.

AJ bordlampen i sort er en af de originale farver fra 1960, og den gør sig godt alle steder og udstråler diskret luksus.

Vi siger ikke, at der er livsvarig garanti på Louis Poulsens klassiske AJ lampe, men der er stor sandsynlighed for du kommer til at give lampen videre til næste generation – og de vil blive lige så glade for den.

Foruden AJ bordlampen i sort standardstørrelse, så findes lampen også i en AJ mini bordlampe. Derudover er Bellevue AJ8 bordlampen i samme familie.

AJ BORD SORT BORDLAMPE
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk