AJ BORDLAMPE STAINLESS STEEL

EAN: 5714693210909 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Lampe designere
  • Arne Jacobsen
Lampe familie
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 5,115.00 inkl. moms

Delbetaling
191 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.115 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 191 kr. Samlede kreditomk. 1.753 kr. Samlet tilbagebetaling 6.868 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 22,24%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ BORDLAMPE STAINLESS STEEL

AJ bordlampen i rustfrit stål passer til alle typer af indretning. Uanset om du har et ultramoderne skrivebord eller har dekoreret dit hjem med genbrugsmøbler, så vil AJ stainless steel passe ind.

Den fungerer perfekt som skrivebordslampe.

Den hvide lakering på indersiden og det afgrænsede lampehovede samler lyset så strålen rammer lige hvor du har brug for det.

AJ lampen i stål passer også godt ind i kontormiljøer der ofte kan få et rodet look.

AJ bordlampen er 56 cm høj og hele lampen er i stål.

I samme serie kan du også på AJ gulvlampe i stainless steel og en AJ væglampe i stål, og derudover findes AJ bordlampen i stål også i en miniudgave der er 43 cm i højden.


Arne Jacobsen

I 1927, to år efter at Arne Jacobsen var blevet færdig som arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole, etablerede han sin egen tegnestue i København, hvor han også er født og opvokset. Han blev siden en verdenskendt modernistisk arkitekt. Blandt hans mest berømte projekter er SAS Royal Hotel i København (1960), St. Catherine's College i Oxford (1963) og Nationalbanken i København (1971). De siger, at det kun var Jacobsens flyskræk, der holdt ham tilbage fra også at arbejde i USA. Få kunne som Jacobsen engagere sig i alle arbejdsprocesserne – fra hele designkoncepter, der inkluderede selv de mindste detaljer i et rum, til udformningen og indretningen af selve bygningerne. Han var en bemærkelsesværdig designer, der skabte alt til sine bygninger. Fra tapetmønstre, badeværelsesinventar, stoffer, dørhåndtag og bestik til møbler som 'Ægget' og 'Svanen' ... for ikke at nævne alle lamperne, selvfølgelig.

Klik for at se alle lamper efter Arne Jacobsen
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk