AJ EKLIPTA Ø 220 LED VÆGLAMPE

EAN: 5703411312209 Lampe type:
  • louis poulsen
Lampe familie
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 2,075.00 inkl. moms

Delbetaling
194 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 2.075 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 194 kr. Samlede kreditomk. 250 kr. Samlet tilbagebetaling 2.325 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 23,79%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ EKLIPTA Ø 220 LED VÆGLAMPE

AJ Eklipta væglampe er designet af Arne Jacobsen. Den første udgave var til Rødovre Rådhus, mens den lille version du ser her kom til da St. Catherine’s College i England skulle have nye lys.

Det mundblæste glas i 3 lag giver et smukt og diffust lys, mens kanten er skarpt skåret.

Eklipta væglampe findes i 3 størrelser, hvor dette er den mindste på 22 cm i diameter. Lampen er især velegnet til trappeopgange og andre gennemgangsarealer hvor den giver et diskret og smukt lysfald.

AJ Eklipta LED er nyfortolket til LED lys og har derfor et lavt strømforbrug – du skal bruge en LED pære 2700K 7.6W til lampen.

AJ Eklipta væglampe er 22 cm i diameter og 10 cm i dybden, og egner sig kun til indendørs brug. De to større lamper i Eklipta-serien fra Arne Jacobsen kan også bruges udendørs.

AJ EKLIPTA Ø 220 LED VÆGLAMPE
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk