AJ EKLIPTA Ø 350 LOFT

EAN: 5703411185346 Lampe type:
  • louis poulsen
Lamp Family
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 2,655.00 inkl. moms

Delbetaling
243 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 2.655 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 243 kr. Samlede kreditomk. 250 kr. Samlet tilbagebetaling 2.905 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 18,32%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ EKLIPTA Ø 350 LOFT

Arne Jacobsens AJ Eklipta klassiske lampe i opalglas kommer her i en loftslampe udgave på 35 cm i diameter. Dybden på Eklipta loftslamperne er bare 10 cm, så der er god plads til lampen selv hvis du har et lavloftet hjem.

Eklipta loftlampen bruger en 60 W/E 27 pære og opalglasset leverer et godt og ensartet lys, samtidigt med at du ikke bliver blændet.

Det bløde lys der slipper gennem de tre lag glas giver en god kontrast til den skarpskårne kant på den mundblæste lampe.

Arne Jacobsens lampe fremstilles af Louis Poulsen og er blevet en af de mere diskrete designklassikere siden den først blev taget i brug i 1959 på Rødovre Rådhus.

AJ EKLIPTA Ø 350 LOFTLAMPER
Indkøbskurv
Lampe-Studio.dk