AJ EKLIPTA Ø220 LØST GLAS

EAN: 5709728102205 Lampe type: ,
Lampe familie
  • AJ
Kontakt PRISMATCH

kr. 1,355.00 inkl. moms

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ EKLIPTA Ø220 GLAS – lampeskærm til AJ Eklipta ø220

Er glasset gået i stykker til din AJ Eklipta lampe på 22 cm?

Så er der ingen grund til bekymring – lampeskærmen fra Louis Poulsen kan nemlig let erstattes! Her kan du bestille et nyt glas til din allerede eksisterende lampe, uden fatning og pære.

Opalglasset på Eklipta lampen er på i tre lag. Det er mundblæst og kan købes som en erstatning for det glas du har i forvejen.

220 mm lampen egner sig kun til indendørs brug, hvor de større lamper også kan bruges udendørs.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk