AJ Eklipta Ø350 Væg/Loftlampe

EAN: 5714693131211 Lampe type:
Lampe designere
  • Arne Jacobsen
Lampe familie
  • AJ
Kontakt PRISMATCH

kr. 2,695.00 inkl. moms

Delbetaling
246 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 2.695 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 246 kr. Samlede kreditomk. 250 kr. Samlet tilbagebetaling 2.945 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 18,03%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ Eklipta Loftlampe: Designeret af Arne Jacobsen i 1959, er denne ikoniske lampe kendt for sin bløde, diffuse lys og elegante design. Fås i tre størrelser (Ø220mm, Ø350mm og Ø450mm), og bruges både indendørs og udendørs i forskellige arkitektoniske miljøer. Mundblæst trelags opalt glas med klar kant skaber en lysende glorie. Bemærk: IP20-klassificering for loftmontering, IP44 for vægmontering (kun vægmontering anbefales til udendørs/badeværelse). Nu inkluderer Ø220-modellen en matteret glasindsats for et jævnt lys. Loft-version leveres uden kabelhuller i bagdåsen. Arne Jacobsen er en berømt dansk arkitekt og designer, der har skabt flere ikoniske møbler og lamper, såsom Svanen, Ægget og AJ-lamperne.


Arne Jacobsen

I 1927, to år efter at Arne Jacobsen var blevet færdig som arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole, etablerede han sin egen tegnestue i København, hvor han også er født og opvokset. Han blev siden en verdenskendt modernistisk arkitekt. Blandt hans mest berømte projekter er SAS Royal Hotel i København (1960), St. Catherine's College i Oxford (1963) og Nationalbanken i København (1971). De siger, at det kun var Jacobsens flyskræk, der holdt ham tilbage fra også at arbejde i USA. Få kunne som Jacobsen engagere sig i alle arbejdsprocesserne – fra hele designkoncepter, der inkluderede selv de mindste detaljer i et rum, til udformningen og indretningen af selve bygningerne. Han var en bemærkelsesværdig designer, der skabte alt til sine bygninger. Fra tapetmønstre, badeværelsesinventar, stoffer, dørhåndtag og bestik til møbler som 'Ægget' og 'Svanen' ... for ikke at nævne alle lamperne, selvfølgelig.

Klik for at se alle lamper efter Arne Jacobsen
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk