AJ EKLIPTA Ø350 VÆGLAMPE

EAN: 5714693131211 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Lampe designere
  • Arne Jacobsen
Lampe familie
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 2,645.00 inkl. moms

Delbetaling
242 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 2.645 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 242 kr. Samlede kreditomk. 250 kr. Samlet tilbagebetaling 2.895 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 18,39%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ EKLIPTA Ø350 VÆGLAMPE

AJ Eklipta lampen i diameter 35 cm er det perfekte valg, hvis du ønsker en diskret væglampe med et varmt lys på din væg eller trappe.

AJ Eklipta 350 egner sig lige godt til indendørs og udendørsbrug, og falder smukt ind i både moderne og klassiske hjem. Designet har efterhånden over 60 år på bagen og er blevet en klassisker indenfor især udendørsbelysning.

Eklipta lampen blev designet af Arne Jacobsen i 1959 til Rødovre Rådhus. Lampen blev dengang fremstillet i to størrelser, på hhv. 35 og 45 cm. På Rådhuset blev de primært brugt som væglamper på gangene og som udendørs væglamper.

Det bløde lys fremkommer af tre lag glas, der er mundblæst – det er altså et stykke dansk kunsthåndværktradition du investerer i her.

AJ EKLIPTA Ø350 VÆGLAMPE

Arne Jacobsen

I 1927, to år efter at Arne Jacobsen var blevet færdig som arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole, etablerede han sin egen tegnestue i København, hvor han også er født og opvokset. Han blev siden en verdenskendt modernistisk arkitekt. Blandt hans mest berømte projekter er SAS Royal Hotel i København (1960), St. Catherine's College i Oxford (1963) og Nationalbanken i København (1971). De siger, at det kun var Jacobsens flyskræk, der holdt ham tilbage fra også at arbejde i USA. Få kunne som Jacobsen engagere sig i alle arbejdsprocesserne – fra hele designkoncepter, der inkluderede selv de mindste detaljer i et rum, til udformningen og indretningen af selve bygningerne. Han var en bemærkelsesværdig designer, der skabte alt til sine bygninger. Fra tapetmønstre, badeværelsesinventar, stoffer, dørhåndtag og bestik til møbler som 'Ægget' og 'Svanen' ... for ikke at nævne alle lamperne, selvfølgelig.

Klik for at se alle lamper efter Arne Jacobsen
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk