AJ GULV HVID

EAN: 5703411547847 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 20W E27
Vare Dimension
  • Dybde 325mm, højde 1300mm
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Vare Material
  • Stål i hvid
Lampe designere
  • Arne Jacobsen
Lampe familie
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 5,585.00 inkl. moms

Delbetaling
205 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.585 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 205 kr. Samlede kreditomk. 1.772 kr. Samlet tilbagebetaling 7.357 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,58%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

Den hvide AJ gulvlampe i stål passer til alle miljøer. Den klassiske Arne Jacobsen lampe gør sig godt på alt fra kontorer til læsehjørner, og den vil sprede glæde og godt lys i mange år fremover.

AJ gulv lampen i hvid, der er designet af Arne Jacobsen, findes desuden i en bordlampe, en mini-bordlampe og en væglampe.

Det var oprindeligt Royal hotellet i København der fik glæde af stållamperne, men de er sidenhen produceret i mange forskellige farver og i de senere år også i limited editions der kun fremstiles en enkelt gang.

Den hvide gulvlampe på 130 cm fra Louis Poulsen garanterer vi dog er tilgængelig i mange år fremover!

AJ GULV HVID – GULVLAMPE

Arne Jacobsen

I 1927, to år efter at Arne Jacobsen var blevet færdig som arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole, etablerede han sin egen tegnestue i København, hvor han også er født og opvokset. Han blev siden en verdenskendt modernistisk arkitekt. Blandt hans mest berømte projekter er SAS Royal Hotel i København (1960), St. Catherine's College i Oxford (1963) og Nationalbanken i København (1971). De siger, at det kun var Jacobsens flyskræk, der holdt ham tilbage fra også at arbejde i USA. Få kunne som Jacobsen engagere sig i alle arbejdsprocesserne – fra hele designkoncepter, der inkluderede selv de mindste detaljer i et rum, til udformningen og indretningen af selve bygningerne. Han var en bemærkelsesværdig designer, der skabte alt til sine bygninger. Fra tapetmønstre, badeværelsesinventar, stoffer, dørhåndtag og bestik til møbler som 'Ægget' og 'Svanen' ... for ikke at nævne alle lamperne, selvfølgelig.

Klik for at se alle lamper efter Arne Jacobsen
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk