AJ GULV LYS PETROLEUM

EAN: 5703411547045 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 20W E27
Vare Dimension
  • Dybde 325mm, højde 1300mm
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Material
  • Optrukket stål. Fod i trykstøbt zink
Vare Montering
  • Ledningstype
Lampe familie
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 5,835.00 inkl. moms

Delbetaling
212 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.835 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 212 kr. Samlede kreditomk. 1.782 kr. Samlet tilbagebetaling 7.617 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,80%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ GULV LYS PETROLEUM GULVLAMPE

AJ lampen i lys petroleum kalder vi også støvet mintgrøn. Den fine farve gør en ellers klassisk gulvlampe moderne og feminin.

Arne Jacobesen var langt forud for sin tid da han designede lampen uden ledning fra selve hovedet. Ledningen løber i stedet fra foden af lampen, og det gør at den fremstår med en ren markant silhuet.

Louis Poulsen har de senere år produceret den karakteristiske AJ gulvlampe i en række nye farver, der alle er nøje afstemt med Arne Jacobsens farveunivers. AJ Gulvlampen i lys petroleum er en af de nye lyse farver.

Selve lampens stel og fod er mintgrøn/lys petroleum, mens indersiden af lampens hoved er hvid. Den hvide farve sørger for at sprede lyset. Alle AJ gulvlamperne kommer med sort ledning.

AJ GULV LYS PETROLEUM
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk