AJ GULV MØRK GRÅ

EAN: 5703411526125 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 20W E27
Vare Dimension
  • Dybde 325mm, højde 1300mm
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Material
  • Optrukket stål. Fod i trykstøbt zink
Vare Montering
  • Ledningstype
Lampe familie
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 5,825.00 inkl. moms

Delbetaling
212 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.825 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 212 kr. Samlede kreditomk. 1.781 kr. Samlet tilbagebetaling 7.606 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,83%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ GULV MØRK GRÅ GULVLAMPE

Den mørkegrå farve på AJ gulvlampen er en af de oprindelige farver fra Arne Jacobsens hånd. Da Royal hotellet ved Tivoli åbnede i 1960 designede AJ stort set alt interiøret, fra bestik til møbler.

Du har altså mulighed for at eje et stykke dansk designhistorie der har holdt i over 60 år. Det siger ikke så lidt, at lampen ikke har noget navn, men simpelt hen kendes som “AJ Lampen”.

Den mørkegrå gulvlampe fremstilles i dag af Louis Poulsen, og AJ lampedesignet er en del af en kollektion hvor der også findes bord lamper og lamper til væggen.

Lampen i mørkegrå er fremstillet i lakeret stål med en solid fod af zink og tilhørende sort ledning.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk