AJ GULV MØRK GRØN

EAN: 5703411526088 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 20W E27
Vare Dimension
  • Dybde 325mm, højde 1300mm
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Material
  • Optrukket stål. Fod i trykstøbt zink
Vare Montering
  • Ledningstype
Lampe familie
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 5,845.00 inkl. moms

Delbetaling
212 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.845 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 212 kr. Samlede kreditomk. 1.782 kr. Samlet tilbagebetaling 7.627 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,77%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ GULV MØRK GRØN GULVLAMPE

Den mørkegrønne AJ gulvlampe vækker minder om biblioteker med læderindbundne bøger og kontorer med tunge skriveborde. AJ gulvlampen i mørk grøn er dog mindst lige så moderne og stilig i dag og kan sagtens outmatche en moderne computer og mødebord.

Den er evig ung, selvom den blev tegnet for over 60 år siden.

Arne Jacobsen har om noget formået at designe en tidsløs lampe med AJ lamperne, selvom de egentligt var tænkt som solide “arbejdslamper” til lobby, værelser og konference lokaler på 5* SAS Royal hotel (nu Radisson Royal). De skulle altså ikke bare pynte men også kunne bruges.

AJ gulvlampen er en del af en lampeserie, der også indeholder bordlamper i to højder foruden en væglampe.

AJ GULV MØRK GRØN
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk