AJ GULV NATBLÅ

EAN: 5703411545171 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 20W E27
Vare Dimension
  • Dybde 325mm, højde 1300mm
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Material
  • Optrukket stål. Fod i trykstøbt zink
Vare Montering
  • Ledningstype
Lampe familie
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 5,825.00 inkl. moms

Delbetaling
212 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.825 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 212 kr. Samlede kreditomk. 1.781 kr. Samlet tilbagebetaling 7.606 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,83%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ GULV NATBLÅ GULVLAMPE

AJ Gulvlampen i natblå er faktisk ikke en af de farver der oprindeligt blev produceret.

Men det er en af de mest elskede og bedstsælgende farver på AJ lampen!

Den dæmpede blå farve passer til det stilrene AJ lampedesign. Den skrå krop og det karakteristiske lampehoved, med de skarpskårne linjer, bliver til rendyrket elegance i den natblå farve.

Alle AJ lamperne, inklusiv gulvlamperne, leveres i lakeret stål med vipbart hoved. Indersiden af hovedet er hvidlakeret på alle AJ lamper.

AJ gulvlampen i natblå er 130 cm høj og bruger en lyskilde 20W E27. Den kan kombineres med bordlampen og væglampen i samme serie.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk