AJ GULV OKKER GUL

EAN: 5703411544358 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 20W E27
Vare Dimension
  • Dybde 325mm, højde 1300mm
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Material
  • Optrukket stål. Fod i trykstøbt zink
Vare Montering
  • Ledningstype
Lampe familie
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 5,825.00 inkl. moms

Delbetaling
212 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.825 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 212 kr. Samlede kreditomk. 1.781 kr. Samlet tilbagebetaling 7.606 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,83%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ GULV OKKER GUL GULVLAMPE

Velkommen til en klassisk designet gulvlampe i en meget moderne forklædning!

Den okker gule gulvlampe kan du også vælge at kalde sennepsgul eller dyb solskinsgul, for kært barn har mange navne.

Og farven sidder lige i øjet for dem der gerne vil have en gulvlampe der matcher stentøjsstellet og de brune farver fra 70’erne. Det er med andre ord den perfekte retro gulvlampe!

Louis Poulsen har rystet farverne godt og relanceret den kendte klassiske AJ gulvlampe i en højst utraditionel farve. Det her er lampen til en ny generation af designelskere.

Den okker gule gulvlampe fra Louis Poulsen fås også som væglampe og bordlampe.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk