AJ GULV SORT

EAN: 5703411546857 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 20W E27
Vare Dimension
  • Dybde 325mm, højde 1300mm
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Material
  • Optrukket stål. Fod i trykstøbt zink
Vare Montering
  • Ledningstype
Lampe familie
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 5,555.00 inkl. moms

Delbetaling
204 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.555 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 204 kr. Samlede kreditomk. 1.771 kr. Samlet tilbagebetaling 7.326 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,68%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ GULV SORT GULVLAMPE

Den sorte farve på AJ gulvlampen er en af de oprindelige farver der blev designet og produceret til SAS Royal hotellet. Hotellet åbnede tilbage i 1960 i København, og stort set hele interiøret blev designet af Arne Jacobsen.

Det gælder også AJ lamperne, som dengang blev produceret i sort, gråt, brunt og rustfrit stål. De blev et samlerobjekt allerede da hotellet åbnede og det letgenkendelige design er forsøgt kopieret i utallige varianter.

Men kvalitet fornægter sig ikke og AJ lamperne sælges stadigt i stor stil til både unge og ældre.

Siden 1960 er der kommet en hel række af nye farver til i AJ lampekollektionen, hvoraf nogle er limited editions.

Men AJ gulvlampen i sort var, og er, en dansk designklassiker der stadigt holder. Den har over 60 år på bagen men den synes evig moderne i sit udtryk. Her er ikke noget med at ældes med ynde!

Foruden AJ gulvlampen i sort fås den også i to størrelser bordlamper og en væglampe.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk