AJ Gulvlampe Sort

EAN: 5714693752560 Lampe type:
Lampe designere
  • Arne Jacobsen
Lampe familie
  • AJ
Kontakt PRISMATCH

kr. 5,695.00 inkl. moms

Delbetaling
208 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.695 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 208 kr. Samlede kreditomk. 1.776 kr. Samlet tilbagebetaling 7.471 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,23%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

Den ikoniske AJ Gulvlampe sort designet af Arne Jacobsen til SAS Royal Hotel i København i 1960. Med sit unikke formsprog og tidløse design er AJ Gulvlampen en moderne klassiker inden for belysning og vil tilføje et stilfuldt og funktionelt element til ethvert rum. Lampens armaturhoved kan vippes, hvilket giver en fleksibilitet i lyset, og dens fod er udstyret med et hul, som giver et elegant og let design. Køb denne AJ Gulvlampe i sort til din boligindretning eller erhvervsprojekt i dag og tilføj et touch af dansk designhistorie til dit rum.


Arne Jacobsen

I 1927, to år efter at Arne Jacobsen var blevet færdig som arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole, etablerede han sin egen tegnestue i København, hvor han også er født og opvokset. Han blev siden en verdenskendt modernistisk arkitekt. Blandt hans mest berømte projekter er SAS Royal Hotel i København (1960), St. Catherine's College i Oxford (1963) og Nationalbanken i København (1971). De siger, at det kun var Jacobsens flyskræk, der holdt ham tilbage fra også at arbejde i USA. Få kunne som Jacobsen engagere sig i alle arbejdsprocesserne – fra hele designkoncepter, der inkluderede selv de mindste detaljer i et rum, til udformningen og indretningen af selve bygningerne. Han var en bemærkelsesværdig designer, der skabte alt til sine bygninger. Fra tapetmønstre, badeværelsesinventar, stoffer, dørhåndtag og bestik til møbler som 'Ægget' og 'Svanen' ... for ikke at nævne alle lamperne, selvfølgelig.

Klik for at se alle lamper efter Arne Jacobsen
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk