AJ MINI BORDLAMPE AUBERGINE

EAN: 5714693222469 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Lampe designere
  • Arne Jacobsen
Lampe familie
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 3,615.00 inkl. moms

Delbetaling
333 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 3.615 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 333 kr. Samlede kreditomk. 375 kr. Samlet tilbagebetaling 3.990 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,29%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ MINI BORDLAMPE AUBERGINE

Velkommen til en ny verden af AJ mini bordlamper!

Den auberginefarvede lampe, som nogle også betegner som bordeaux farvet, er en ny udgave af AJ bordlamperne. I anledning af 60 året for den første lampe fra Arne Jacobsens hånd, har Louis Poulsen relanceret den almindelige kendte bordlampe i en mindre udgave. Mini-AJ bordlampen er kommet til verden!

Mini bordlampen i aubergine er 43 cm høj, hvor den originale lampe er 56 cm høj. Den passer især godt til bogreoler og vindueskarme, hvor den bruges som hyggebelysning.

Tænd/sluk knappen på AJ mini i aubergine er sort, og det samme gælder ledningen. Du skal bruge en pære på 20W E14 til AJ mini.


Arne Jacobsen

I 1927, to år efter at Arne Jacobsen var blevet færdig som arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole, etablerede han sin egen tegnestue i København, hvor han også er født og opvokset. Han blev siden en verdenskendt modernistisk arkitekt. Blandt hans mest berømte projekter er SAS Royal Hotel i København (1960), St. Catherine's College i Oxford (1963) og Nationalbanken i København (1971). De siger, at det kun var Jacobsens flyskræk, der holdt ham tilbage fra også at arbejde i USA. Få kunne som Jacobsen engagere sig i alle arbejdsprocesserne – fra hele designkoncepter, der inkluderede selv de mindste detaljer i et rum, til udformningen og indretningen af selve bygningerne. Han var en bemærkelsesværdig designer, der skabte alt til sine bygninger. Fra tapetmønstre, badeværelsesinventar, stoffer, dørhåndtag og bestik til møbler som 'Ægget' og 'Svanen' ... for ikke at nævne alle lamperne, selvfølgelig.

Klik for at se alle lamper efter Arne Jacobsen
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk