AJ MINI BORDLAMPE HVID

EAN: 5714693221202 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Lampe designere
  • Arne Jacobsen
Lampe familie
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 3,575.00 inkl. moms

Delbetaling
330 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 3.575 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 330 kr. Samlede kreditomk. 375 kr. Samlet tilbagebetaling 3.950 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,53%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ MINI BORDLAMPE HVID

AJ mini bordlampen i hvid er den klassiske kendte AJ bordlampe men i mindre udgave.

De nye mini-bordlamper er en relancering af Arne Jacobsens AJ bordlampe. Mini bordlampen er udgivet i 2020 i anledning af 60 års jubilæet for den første AJ lampe, og den kommer i hele 14 farver.

Den hvide mini bordlampe kommer, i modsætning til de fleste af AJ lamperne, med hvid ledning og hvid tænd/sluk knap. Den er altså helt hvid!

Højden på AJ mini lampen er 43 cm og den fylder kun 12 cm i bredden, så den er helt perfekt til natbordet eller en vindueskarm.

AJ serien i hvidt fås, foruden den større bordlampe på 53 cm, også som gulvlampe og væglampe.


Arne Jacobsen

I 1927, to år efter at Arne Jacobsen var blevet færdig som arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole, etablerede han sin egen tegnestue i København, hvor han også er født og opvokset. Han blev siden en verdenskendt modernistisk arkitekt. Blandt hans mest berømte projekter er SAS Royal Hotel i København (1960), St. Catherine's College i Oxford (1963) og Nationalbanken i København (1971). De siger, at det kun var Jacobsens flyskræk, der holdt ham tilbage fra også at arbejde i USA. Få kunne som Jacobsen engagere sig i alle arbejdsprocesserne – fra hele designkoncepter, der inkluderede selv de mindste detaljer i et rum, til udformningen og indretningen af selve bygningerne. Han var en bemærkelsesværdig designer, der skabte alt til sine bygninger. Fra tapetmønstre, badeværelsesinventar, stoffer, dørhåndtag og bestik til møbler som 'Ægget' og 'Svanen' ... for ikke at nævne alle lamperne, selvfølgelig.

Klik for at se alle lamper efter Arne Jacobsen
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk