AJ MINI BORDLAMPE LYS PETROLEUM

EAN: 5714693223091 Lampe type:
  • louis poulsen
Lampe familie
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 4,135.00 inkl. moms

Delbetaling
387 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 4.135 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 387 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 4.635 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 23,88%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ MINI BORDLAMPE LYS PETROLEUM

De nye AJ mini bordlamper er en ny mindre 2020-udgave af den klassiske Arne Jacobsen bordlampe.

AJ mini bordlampen i lys petroleum er en lille og mere feminin version af den originale lampe. Den oprindelige bordlampe – der også fås i farven lys petroleum – er 56 cm høj, hvor mini bordlampen er 43 cm høj. AJ mini lampen er kun lidt over 11 cm bred, så den er den perfekte sengelampe eller den bordlampe til vindueskarmen du lige mangler.

Farven lys petroleum er kun en ud af 14 farver som Louis Poulsen fører i sortimentet.

AJ mini har sort tænd/sluk knap og sort ledning, mens indersiden af lampeskærmen er hvid. Lampen bruger en 20W E14 pære.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk