AJ MINI BORDLAMPE LYSE GRÅ

EAN: 5714693221622 Lampe type:
  • louis poulsen
Lampe familie
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 4,195.00 inkl. moms

Delbetaling
392 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 4.195 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 392 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 4.695 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 23,51%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ MINI BORDLAMPE LYSE GRÅ

Den lysegrå AJ mini bordlampe er en klassiker men i mindre udgave. Den oprindelige bordlampe blev tegnet af Arne Jacobsen til SAS Royal hotel i 1960, og den har siden solgt millioner af eksemplarer verden rundt.

Lampen hedder simpelt hen “AJ” opkaldt efter Arne Jacobsens intialer.

Mini bordlampen i grå er en af de nye lamper i AJ kollektionen. De mindre lamper på 43 cm i højden er udgivet i anledningen af 60 års jubilæet for den første lampe. Farven lysegrå findes også som væglampe, gulvlampe og en større bordlampe.

Den nye mini bordlampe i lys grå er 43 cm høj, hvor den originale udgave af bordlampen er 56 cm.

Men den smalle karakteristiske form, den sorte tænd/sluk knap og sorte ledning samt den hvide inderside af lampehovedet er kombinationen med den lyse grå farve både klassisk og moderne på samme tid.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk