AJ MINI BORDLAMPE NATBLÅ

EAN: 5714693222254 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Lampe designere
  • Arne Jacobsen
Lampe familie
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 3,995.00 inkl. moms

Delbetaling
365 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 3.995 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 365 kr. Samlede kreditomk. 375 kr. Samlet tilbagebetaling 4.370 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 18,26%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ MINI BORDLAMPE NATBLÅ

AJ mini bordlampen i blå er en ny og spændende udgave af den klassiske AJ bordlampe fra Louis Poulsen.

Den nye mini bordlampe i natblå er en af de helt nye bordlamper udgivet i 2020. Anledningen er 60 års jubilæet for den originale Arne Jacobsen AJ lampe, og “minien” er lige et nummer mindre end den store bordlampe.

Hvor originalen er 56 cm høj er den nye og mindre lampe i natblå kun 43 cm og lidt over 11 cm i bredden. Din nye blå bordlampe passer altså perfekt til et sted i dit hjem hvor der er mindre plads. Det kan være som sengelampe eller som hyggebelysning på et sidebord.

Ledningen og tænd/sluk knappen er holdt i den originale sorte farve. Men for at sprede lyset mest muligt er indersiden af skærmen i hvidt lakeret stål.

AJ bordlampen i natblå fås foruden som mini bordlampe også som bordlampe i større størrelse, som gulvlampe og som væglampe.

Udover den mellemblå farve kaldet “natblå” findes der også en anden AJ bordlampe i blå: Den ultrablå Arne Jacobsen lampe, der er en special edition farve der kun udgives i 2020.


Arne Jacobsen

I 1927, to år efter at Arne Jacobsen var blevet færdig som arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole, etablerede han sin egen tegnestue i København, hvor han også er født og opvokset. Han blev siden en verdenskendt modernistisk arkitekt. Blandt hans mest berømte projekter er SAS Royal Hotel i København (1960), St. Catherine's College i Oxford (1963) og Nationalbanken i København (1971). De siger, at det kun var Jacobsens flyskræk, der holdt ham tilbage fra også at arbejde i USA. Få kunne som Jacobsen engagere sig i alle arbejdsprocesserne – fra hele designkoncepter, der inkluderede selv de mindste detaljer i et rum, til udformningen og indretningen af selve bygningerne. Han var en bemærkelsesværdig designer, der skabte alt til sine bygninger. Fra tapetmønstre, badeværelsesinventar, stoffer, dørhåndtag og bestik til møbler som 'Ægget' og 'Svanen' ... for ikke at nævne alle lamperne, selvfølgelig.

Klik for at se alle lamper efter Arne Jacobsen
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk