AJ MINI BORDLAMPE OKKERGUL

EAN: 5714693221837 Lampe type:
  • louis poulsen
Lampe familie
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 4,125.00 inkl. moms

Delbetaling
386 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 4.125 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 386 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 4.625 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 23,94%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ MINI BORDLAMPE OKKERGUL

Den okkergule AJ mini bordlampe er godt på vej til at blive en ny klassiker hos Louis Poulsen.

Farven er til dig der tør noget mere end bare sort eller hvidt, og den okkergule farve rigtigt godt ind i et hjem eller på et kontor i varme farver. Den spreder solskin og glæde også på en regnvejrsdag i november.

Fordelen ved Arne Jacobsens AJ bordlamper i mini udgave er, at den er lavere og noget smallere end den originale bordlampe. Faktisk fylder den kun lidt over 11 cm i bredden, så der er plads til den selv i den smalleste vindueskarm.

Mini bordlampen i okkergul er et nyt tiltag fra Louis Poulsen – det er en jubilæums lampe udgivet i 2020 i anledning af 60 året for den første AJ lampe. Meget er der sket siden 1960, men AJ lamperne de løber ingen vegne – om 60 år er de sikkert stadigt et stykke klassisk dansk design.

AJ mini lampen i okkergul bruger en 20W E14 pære.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk