AJ MINI BORDLAMPE RUSTRØD

EAN: 5714693222049 Lampe type:
  • louis poulsen
Lampe familie
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 4,195.00 inkl. moms

Delbetaling
392 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 4.195 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 392 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 4.695 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 23,51%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

Den rustrøde AJ bordlampe er en af de nyeste farver i Louis Poulsens lampeserie AJ.

Den er opkaldt efter designeren bag, den kendte danske arkitekt Arne Jacobsen.

I 2020 udgav Louis Poulsen den rustrøde bordlampe i en ny og mindre version. AJ Mini er kommet til verden. Udformningen er den samme som den originale lampe på 56 cm, men højden er reduceret til 43 cm. Det betyder også at lampen fylder mindre i bredden og kræver mindre plads.

Den rustrøde AJ mini bordlampe findes også som en større bordlampe, en væglampe og en gulvlampe.

Indersiden af det justerbare lampehovede er hvidt, så lyset kan spredes bedst muligt. Ledningen og tænd/sluk knappen er til gengæld sort, hvilket giver lampen ekstra kant.

AJ Mini bordlampen i rustrød bruger en 1x20W E14 pære.

AJ MINI BORDLAMPE RUSTRØD
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk