AJ MINI BORDLAMPE STAINLESS STEEL

EAN: 5714693223305 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Lampe designere
  • Arne Jacobsen
Lampe familie
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 4,245.00 inkl. moms

Delbetaling
396 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 4.245 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 396 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 4.745 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 23,22%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ MINI BORDLAMPE STAINLESS STEEL

I 2020 blev AJ mini kollektionen lanceret i anledning af 60 års jubilæet for den originale AJ lampe.

Louis Poulsen valgte at kopiere lampen ned til et mindre format, og det gælder også bordlampen her i rustfrit stål.

MINI ER KUN TILÆNGELIG I 2020, og er altså en special edition lampe. Så skynd dig hvis du ønsker at smykke dit hjem med en af de 16 spændende AJ mini-farver.

AJ er opkaldt efter ophavsmanden til lampen, som du sikkert har gættet er Arne Jacobsen. I 1957 begyndte han design arbejdet på SAS Royal hotel, og da det åbnede i 1960 havde han stort set haft en finger med i alt fra stole og bestik til lamper og den smukt svungne trappe i lobbyen.

Der findes stadigt ét originalt indrettet værelse på hotellet, og her 60 år efter åbningen får det stadigt besøg af design studerende og andre gæster der værdsætter de ikoniske designs.

AJ mini stainless steel er fremstillet i smukt poleret rustfrit stål med sort ledning og knap. Du skal bruge en 1x20W E27 pære til lampen.

AJ MINI BORDLAMPE STAINLESS STEEL

Arne Jacobsen

I 1927, to år efter at Arne Jacobsen var blevet færdig som arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole, etablerede han sin egen tegnestue i København, hvor han også er født og opvokset. Han blev siden en verdenskendt modernistisk arkitekt. Blandt hans mest berømte projekter er SAS Royal Hotel i København (1960), St. Catherine's College i Oxford (1963) og Nationalbanken i København (1971). De siger, at det kun var Jacobsens flyskræk, der holdt ham tilbage fra også at arbejde i USA. Få kunne som Jacobsen engagere sig i alle arbejdsprocesserne – fra hele designkoncepter, der inkluderede selv de mindste detaljer i et rum, til udformningen og indretningen af selve bygningerne. Han var en bemærkelsesværdig designer, der skabte alt til sine bygninger. Fra tapetmønstre, badeværelsesinventar, stoffer, dørhåndtag og bestik til møbler som 'Ægget' og 'Svanen' ... for ikke at nævne alle lamperne, selvfølgelig.

Klik for at se alle lamper efter Arne Jacobsen
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk