AJ VÆG HVID

EAN: 5703411539835 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 20W E14
Vare Dimension
  • Vægdåse diameter
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Material
  • Stål, lakeret i farven hvid
Vare Montering
  • Ledningstype
Lamp Family
  • AJ
KontaktPRISMATCH

DKK 3,645.00 inkl. moms

Delbetaling
335 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 3.645 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 335 kr. Samlede kreditomkostninger 375 kr. Samlet tilbagebetaling 4.020 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 20,11%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ VÆG HVID – VÆGLAMPE

Den smukke hvide væglampe fra Louis Poulsen er Arne Jacobsens lampe i sin reneste form.

Den hvide lampe kommer med hvid tænd/sluk knap og hvid ledning, hvor de fleste andre AJ væglamper har sort knap og sort ledning.

Den skarpskårne form og behagelige lys gør AJ væg hvid til den perfekte læselampe. Designet er nok karakteristisk, men lampen er tidløs og passer godt ind i de fleste danske hjem.

AJ væg lamperne er knap 32 cm i dybden og 18 cm i højden. Væglamperne fås i ikke mindre end 14 farver, og den hvide AJ væglampe passer til de hvide bordlamper i to størrelser og gulvlampen.

Husk i øvrigt at AJ mini bordlampen er en limited edition udgave der kun produceres i 2020.


Indkøbskurv
Lampe-Studio.dk