AJ VÆG LYS GRÅ

EAN: 5703411534434 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 20W E14
Vare Dimension
  • Vægdåse diameter
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Material
  • Skærm
Vare Montering
  • Ledningstype
Lampe familie
  • AJ
Kontakt PRISMATCH

kr. 3,925.00 inkl. moms

Delbetaling
359 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 3.925 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 359 kr. Samlede kreditomk. 375 kr. Samlet tilbagebetaling 4.300 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 18,60%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ VÆG LYS GRÅ – Væglampe

Smuk lysegrå væglampe fra Arne Jacobsens hånd – så bliver det ikke mere klassisk dansk design!

AJ lamperne kom til verden som en bestillingsopgave til SAS Royal hotel, der åbnede ved Tivoli i København i 1960. De har altså 60 år på bagen, og det er ingen alder for så tidsløs en lampe. De føles moderne selv i dag, to generationer senere.

AJ væg i lys grå er bare en af 14 AJ væglamper, der findes i stort set i hele farvespektret. De tre af farverne er special editions der er udgivet i 2020 for at fejre AJ lampernes 60 års fødselsdag.

Den lysegrå AJ væglampe er smuk, diskret og kommer til at forskønne dit hjem i mange år fremover, uanset om du er til klassisk indretning eller moderne former.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk