AJ VÆG LYS PETROLEUM

EAN: 5703411540213 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 20W E14
Vare Dimension
  • Vægdåse diameter
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Material
  • Skærm
Vare Montering
  • Ledningstype
Lampe familie
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 3,675.00 inkl. moms

Delbetaling
338 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 3.675 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 338 kr. Samlede kreditomk. 375 kr. Samlet tilbagebetaling 4.050 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,94%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ VÆG LYS PETROLEUM – Væglampe

Lækker feminin men klassisk væglampe til kvinder med god smag.

AJ væglamperne i lys petroleum passer lige godt som sengelamper eller som lys ved spejlet på badeværelset. For det er dét danske designklassikere kan: Tilpasse sig både moderne og klassiske omgivelser.

Den lette støvede grønne farve er en af de nyere farver i Arne Jacobsens AJ lampeserie. Alle farverne er dog nøje afstemt med hans originale farveunivers og følges fint ad.

AJ lys petroleum findes foruden som væglampe også som bordlampe, AJ mini (ny størrelse fra 2020) og AJ gulvlampe i petroleum.

AJ væglamperne er 31,8 cm i dybden og 18 cm høje. Den bedste pære til væglampen er en 20W E14. AJ lys petrol leveres med sort tænd/sluk knap og sort ledning.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk