AJ VÆG MØRK GRÅ

EAN: 5703411534243 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 20W E14
Vare Dimension
  • Vægdåse diameter
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Material
  • Skærm
Vare Montering
  • Ledningstype
Lampe familie
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 3,735.00 inkl. moms

Delbetaling
343 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 3.735 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 343 kr. Samlede kreditomk. 375 kr. Samlet tilbagebetaling 4.110 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,60%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ VÆG MØRK GRÅ – Mørkegrå Væglampe

Mørkegrå klassisk væglampe fra Arne Jacobsen.

Den karakteristiske form på lampen gør at der ikke er tvivl om at Arne Jacobsen er ophavsmanden bag. AJ lamperne er den lampe som han er mest kendt for, foruden at han naturligvis har designet en lang række møbler.

Oprindeligt blev AJ lamperne designet til SAS Royal hotel i København, hvor lamperne både blev brugt i lobbyen og på værelserne. Hotellet har nu over 60 år på bagen, og AJ lamperne er stadigt lige populære. Både på hotellet og i designerbevidste-hjem verden over.

AJ væg i mørk grå er en af de farver der aldrig går af mode. Kontrasten med den sort tænd/sluk knap og den hvide inderskærm giver lampen karakter.

Væglamperne findes i tre farver af grå: Lys grå, mørk grå og original grå – foruden som gulvlamper og to størrelser af bordlamper.

Hovedet kan vippes så lysets retning kan korrigeres.


Indkøbskurv
Lampe-Studio.dk