AJ VÆG NATBLÅ

EAN: 5703411534816 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 20W E14
Vare Dimension
  • Vægdåse diameter
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Vare Material
  • Skærm
Vare Montering
  • Ledningstype
Lampe designere
  • Arne Jacobsen
Lampe familie
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 3,935.00 inkl. moms

Delbetaling
360 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 3.935 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 360 kr. Samlede kreditomk. 375 kr. Samlet tilbagebetaling 4.310 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 18,55%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ VÆG NATBLÅ – VÆGLAMPE

Den natblå AJ væglampe er en af Arne Jacobsens væglamper i den smukkeste dæmpede blå farve.

Den natblå farve passer perfekt som både sengelampe, læselampe og over skrivebordet.

AJ væglamperne i stål har efterhånden over 60 år på bagen og blev designet som netop sengelamper til SAS Royal hotel, der åbnede i 1960. De er blevet en signatur på dansk lampe design og findes efterhånden i mange forskellige farver.

Lamperne er netop populære fordi de både er tidsløse og super anvendelige i hele boligen. Den natblå væglampe her vil også gøre sig godt som lampe over spejlet på badeværelset!

Væglampen AJ natblå kommer med sort ledning og sort tænd/sluk knap. Indersiden af lampen er til gengæld i hvidlakeret stål, som sørger for at lyset spredes bedst muligt.

Hovedet på lampen kan justeres så lyset peger i den retning du ønsker.

Lampen er 31,8 cm dyb, 18 cm høj og 12,5 cm bred.


Arne Jacobsen

I 1927, to år efter at Arne Jacobsen var blevet færdig som arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole, etablerede han sin egen tegnestue i København, hvor han også er født og opvokset. Han blev siden en verdenskendt modernistisk arkitekt. Blandt hans mest berømte projekter er SAS Royal Hotel i København (1960), St. Catherine's College i Oxford (1963) og Nationalbanken i København (1971). De siger, at det kun var Jacobsens flyskræk, der holdt ham tilbage fra også at arbejde i USA. Få kunne som Jacobsen engagere sig i alle arbejdsprocesserne – fra hele designkoncepter, der inkluderede selv de mindste detaljer i et rum, til udformningen og indretningen af selve bygningerne. Han var en bemærkelsesværdig designer, der skabte alt til sine bygninger. Fra tapetmønstre, badeværelsesinventar, stoffer, dørhåndtag og bestik til møbler som 'Ægget' og 'Svanen' ... for ikke at nævne alle lamperne, selvfølgelig.

Klik for at se alle lamper efter Arne Jacobsen
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk