AJ VÆG OKKERGUL

EAN: 5703411535196 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 20W E14
Vare Dimension
  • Vægdåse diameter
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Material
  • Skærm
Vare Montering
  • Ledningstype
Lampe familie
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 4,055.00 inkl. moms

Delbetaling
380 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 4.055 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 380 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 4.555 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 24,38%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ VÆG OKKERGUL – VÆGLAMPE

AJ væglampe i spændende moderne okkergul farve. Retro-farven passer perfekt til de brune og gyldne farver fra 70’erne.

Væglamperne fra Arne Jacobsens hånd passer til alle generationer og typer af indretning, men hver sit årti har hver sin farve. Den okkergule her er et oplagt match til teaktræsmøbler og hyggelig indretning.

Egentligt stammer lampen helt tilbage fra slutningen af 50’erne, hvor Arne Jacobsen var hovedansvarlig for indretningen af SAS Royal Hotel lige ved Tivoli i København. Her stod han for alt fra lamper til bestik, for da slet ikke at nævne de berømte stole som Ægget.

Men udover møblerne, så var det især de karakteristiske AJ lamper der gik hen og blev et hit. De kom nemlig i en hel serie med både væglamper, gulvlamper og bordlamper. Senest i 2020 er AJ mini bordlampen kommet til.

De okkergule lamper findes altså i flere forskellige modeller.

Den okker gule væglampe kommer med sort ledning og sort tænd/sluk knap. Indersiden af lampen er til gengæld i hvidlakeret stål, som sørger for at lyset spredes bedst muligt.

Hovedet på lampen kan justeres så lyset peger i den retning du ønsker. Lampen er 31,8 cm dyb, 18 cm høj og 12,5 cm bred.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk