AJ VÆG RUSTRØD

EAN: 5703411535004 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 20W E14
Vare Dimension
  • Vægdåse diameter
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Material
  • Skærm
Vare Montering
  • Ledningstype
Lampe familie
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 3,825.00 inkl. moms

Delbetaling
350 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 3.825 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 350 kr. Samlede kreditomk. 375 kr. Samlet tilbagebetaling 4.200 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,11%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ VÆG RUSTRØD – VÆGLAMPE

AJ væglampen i rustrød ligger midt mellem rød og orange. Akkurat som den okkergule AJ lampe passer den rustrøde væglampe perfekt til et hjem i varme indbydende farver.

AJ rustrød er bare en af mange forskellige farver som den let genkendelige og skarptskårne findes i. Nogle af farverne har eksisteret i 60 år (lampen er fra 1960), mens andre kommer i limited editions der kun udgives i særlige anledninger. Alle farverne er dog nøje afstemt med Arne Jacobsens farveunivers.

Din nye rustrøde AJ væg kommer med sort knap og sort ledning. Indersiden af skærmen er hvid, for den hvide farve er med til at fordele lyset bedst muligt.

Når du skal købe pære til, passer en 20W E14 bedst.

Den orange-røde lampe fås også som bordlampe, mini bordlampe (så længe lager haves) og som gulvlampe.

Lampen er 31,8 cm dyb, 18 cm høj og 12,5 cm bred.


Indkøbskurv
Lampe-Studio.dk