AJ VÆG SORT

EAN: 5703411540022 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 20W E14
Vare Dimension
  • Vægdåse diameter
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Material
  • Stål, lakeret i farven sort
Vare Montering
  • Ledningstype
Lamp Family
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 3,645.00 inkl. moms

Delbetaling
335 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 3.645 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 335 kr. Samlede kreditomk. 375 kr. Samlet tilbagebetaling 4.020 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,11%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ VÆG SORT – VÆGLAMPE

Klassisk sort AJ væglampe – det er bliver en af dine bedste investeringer, der sikkert holder livet ud.

Den karakteristiske sorte AJ væglampe er opkaldt efter designeren bag, Arne Jacobsen. Han var en produktiv herre der har bidraget med en lang række af gode danske designs. AJ lampen er klart hans mest kendte lampe af en god grund:

Den er evig ung, lyser godt og passer til mange forskellige formål. Den er blevet en klassiker fordi den løser opgaven, og ser godt ud samtidigt med.

AJ væg i sort er en af de mest elskede væglamper i serien, som også findes i mange andre farver.

Foruden væglampen, findes AJ sort også som gulvlampe og bordlampe – og i en begrænset periode også som mini bordlampe.

AJ bordlamperne er 31,8 cm dyb, 18 cm høj og 12,5 cm bred. Den bedst egnede pære er en 20W E14.


Indkøbskurv
Lampe-Studio.dk