AJ VÆGLAMPE STAINLESS STEEL

EAN: 5714693212941 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Lampe designere
  • Arne Jacobsen
Lampe familie
  • AJ
KontaktPRISMATCH

kr. 4,305.00 inkl. moms

Delbetaling
401 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 4.305 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 401 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 4.805 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 22,87%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

AJ VÆGLAMPE STAINLESS STEEL

AJ væglampen stainless steel er i rustfrit poleret stål. Klassisk smuk og tidløs, på den gode måde! Her får du dansk design klassisker for alle pengene.

Kombinationen af den skarpskårne kendte AJ profil, den sorte tænd/sluk knap og den hvide inderside af lampeskærmen giver væglampen i rustfrit poleret stål kant og karakter.

Smuk, klassisk og langtidsholdbar. Stainless steel lampen egner sig lige godt til badeværelset og køkkenet, som læselampe eller over sengen. Eller på kontoret eller klinikken.

Stål lampen egner sig nemlig både til brug hjemme og på arbejde.

AJ stainless steel kommer både som væglampe, gulvlampe og i to størrelser af bordlamper. Husk at mini bordlampen er en “limited edition” der kun produceres i 2020 i anledning af AJ lampernes 60 års jubilæum.

Lampen er 31,8 cm dyb, 18 cm høj og 12,5 cm bred.

AJ VÆGLAMPE STAINLESS STEEL

Arne Jacobsen

I 1927, to år efter at Arne Jacobsen var blevet færdig som arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole, etablerede han sin egen tegnestue i København, hvor han også er født og opvokset. Han blev siden en verdenskendt modernistisk arkitekt. Blandt hans mest berømte projekter er SAS Royal Hotel i København (1960), St. Catherine's College i Oxford (1963) og Nationalbanken i København (1971). De siger, at det kun var Jacobsens flyskræk, der holdt ham tilbage fra også at arbejde i USA. Få kunne som Jacobsen engagere sig i alle arbejdsprocesserne – fra hele designkoncepter, der inkluderede selv de mindste detaljer i et rum, til udformningen og indretningen af selve bygningerne. Han var en bemærkelsesværdig designer, der skabte alt til sine bygninger. Fra tapetmønstre, badeværelsesinventar, stoffer, dørhåndtag og bestik til møbler som 'Ægget' og 'Svanen' ... for ikke at nævne alle lamperne, selvfølgelig.

Klik for at se alle lamper efter Arne Jacobsen
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk