BL9 Pendel (L) – Bestlite messing med grå semi mat skærm

EAN: 5710902053640 Lampe type:
  • gubi
KontaktPRISMATCH

kr. 2,395.00 inkl. moms

Delbetaling
221 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 2.395 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 221 kr. Samlede kreditomk. 250 kr. Samlet tilbagebetaling 2.645 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,42%. Der er fortrydelsesret.


BL9 Pendel (L) – Bestlite messing med grå semi mat skærm

Bestlite pendel på 40 cm i diameter er den næst-største af loftlamperne. Du kan også få BL9 pendel i 16, 21 og 60 cm i diameter.

Pendlen her er guldfarvet messing med en grå matlakeret lampeskærm i metal.

BL9 findes i fire størrelser og flere forskellige udgaver.

Bestlite lamperne blev designet i 1930 af den britiske designer Robert Dudley Best, der var stærkt inspireret af Bauhaus bevægelsen. Navnet på lampen stammer fra designerens efternavn.

Selvom lamperne altså er ved at være i pensionsalderen, så føles de stadig stadigt moderne. Det er ikke uden grund, at pendlen BL9 stadigt er lige populær.

Den enkle men klassiske lampeskærm er basis for hele kollektionen – der er ingen der er i tvivl om at dette er en Bestlite lampe, så snart du ser den karakteristiske lampeskærm.

BL9 Pendel giver et direkte lys der er helt perfekt i et køkken eller over et spisebord, uanset omgivelserne.

Bestlite Lampens design var oprindeligt tilpasset garagerne hos ingeniørafdelingen hos Royal Air Force på grund af sin fantastiske funktionalitet.

En omtale i Architects Journal roste Bestlite lampens design og omtalte den som den første Bauhaus inspirerede lampe i Storbritannien – og det gjorde, at den pludselig fik opmærksomhed i designverdenen.

Der blev snart efterspørgsel efter Bestlite lamperne, og da Winston Churchill personligt udvalgte en Bestlite BL1 bordlampe til hans skrivebord, så var den ikoniske status for Bestlite lampen sikret.

Bestlite er en del af den permanente udstilling på både Victoria & Albert Museum og Design Museum in London.

Lampen er elsket af arkitekter, designere og kreative hjerner, og har været det i snart et århundrede. Den produceres i dag af Gubi og findes med forskellige slags farvet top og en variation af lampeskærme.

Bestlite er med andre ord en moderne klassiker, og det bliver den ved med at være længe endnu!

BL9 Pendel (L) – Bestlite messing med grå semi mat skærm
Indkøbskurv
Lampe-Studio.dk