CIRQUE Ø150 GUL TOP

EAN: 5703411463284 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • 25W E27
Vare Dimension
  • Diameter 150mm, højde 189mm
Vare Energi
  • A+ - C
Vare Farve
  • Top, gul, 2. stribe, lys grå, 3. stribe hvid, nederste stribe kobberfarvet
Vare Ledningslængde
  • 3m
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Vare Material
  • Optrukket aluminium
Lampe designere
  • Clara von Zweigbergk
KontaktPRISMATCH

kr. 1,615.00 inkl. moms

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

CIRQUE Ø150 GUL TOP – LOFTLAMPE

Dette er stemningen fra Tivoli i København, samlet i en lampe!

Den svenske grafiske designer Clara von Zweigbergk står bag de farverige lamper i Cirque serien.

Lampens form er inspireret af lamperne i Tivoli, der er formet som løgkupler. Og de tværgående farver i Cirque ø150 er sådan hun ser haven når man snurrer rundt i en af havens forlystelser.

Cirque med gul top har kobberfarvet bund og er flankeret af en støvet grå og creme farvet. Den usædvanlige farvekombination gør Cirque til helt sin egen.

Indersiden af lampen er hvid.

Lampen er helt oplagt at placere over mødebordet eller spisebordet, gerne i selskab med andre Cirque lamper. Det fungerer rigtigt fint at kombinere de forskellige størrelser eller farver.

Cirque er en lille lampe med en diameter på 15 cm, og den fås både i andre farvekombinationer og størrelser.

Loftlampen er 15 cm bred og 19 cm høj og har hvid ledning.

Den anbefalede størrelse pære er 1x25W E27.


Clara von Zweigbergk

Den svenskfødte, prisbelønnede grafiske designer og illustrator Clara von Zweigbergk studerede design og illustration på Beckmans School of Design i Stockholm. Efter sin eksamen fortsatte hun sine studier på ArtCenter College of Design i Pasadena, USA. Efter at have arbejdet som grafisk designer hos forskellige reklamebureauer og designstudier i Sverige, USA og Italien grundlagde hun i 1997 Rivieran Design Studio sammen med to partnere. I dag har Clara von Zweigbergk sit eget designstudie i Stockholm, hvor hun fokuserer på papir, farve, typografi og form og arbejder med AD, visuelle identiteter og produkter til kunder som Hugo Boss, Nike og Hay. Derudover er hun gæsteforelæser på kunstskoler og andre uddannelsesinstitutioner over hele Europa og i USA. Cirque er navnet på en række pendler, som Clara von Zweigbergk udviklede sammen med Louis Poulsen i 2016, og som opsummerer hendes talent og interesse for farve og form.

Klik for at se alle lamper efter Clara von Zweigbergk
Indkøbskurv
Lampe-Studio.dk