CIRQUE Ø380 GUL TOP

EAN: 5703411462744 Lampe type:
Vare Anbefalet Lyskilde
  • 60W E27
Vare Dimension
  • Diameter 380mm, højde 478mm
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Farve
  • Top, gul, 2. stribe, grå/grøn, 3. stribe hvid, nederste stribe kobberfarvet
Vare Ledningslængde
  • 3m
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Vare Material
  • Optrukket aluminium
Lampe designere
  • Clara von Zweigbergk
Kontakt PRISMATCH

kr. 3,645.00 inkl. moms

Delbetaling
335 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 3.645 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 335 kr. Samlede kreditomk. 375 kr. Samlet tilbagebetaling 4.020 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,11%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

CIRQUE Ø380 GUL TOP

Den største af Cirque pendel lamperne fra Louis Poulsen. De stribede loftlamper findes i fire forskellige udgaver, fra klassisk grå til meget farveglad.

Grafiker Clara von Zweigbergk står bag de moderne lamper, hvor den løgformede silhuet er inspireret af lamperne på Nimb i Tivoli. Og de stribede linjer stammer også fra Tivoli – det er dem hun ser når karrusellen drejer lidt for hurtigt rundt og lyset flyder sammen.

I dette her tilfælde er det gul, grå, creme og bronze.

Clara von Zweigbergk er især kendt for sit langvarige samarbejde med Hay, men her er det altså Louis Poulsen hun har samarbejdet med om loftlamperne.

Cirque fås med gul top i tre størrelser, hvor Ø380 er den største.

CIRQUE Ø380 GUL TOP

Velkommen til Lampe-Studio.dk – din online lampebutik på nettet!

Her er fordelene ved at handle hos Lampe Studio:

– Vi har et af Danmarks største udvalg af danske design lamper.

– Her kan du finde alt fra de kendte lampe klassikere fra Louis Poulsen og Le Klint til nye moderne lamper fra Gubi og & Tradition.

– Vi sælger alle typer af lamper – fra gulvlamper og væglamper til smukke pendler og skrivebordslamper. Udendørs lamper kan vi også hjælpe med.

– Hos Lampe-Studio.dk kan du finde hele serier af samme lampe, så hvis du skal finde en ny lampe der matcher den du allerede har, kan vi hjælpe.

– Vi kan hjælpe dig med reservedele til dine lamper. Skulle glasset eller skærmen gå i stykker behøver du ikke nødvendigvis skifte lampen. Hvis ikke du finder den reservedel til lampen du søger i netshoppen, så kontakt os.

– Det fælles nøgleord i alt hvad vi sælger, er god kvalitet til en fornuftig pris!

Hvis du har fundet os på Pricerunner vil du sikkert have bemærket at vi altid har gode priser! Vi mener nemlig at alle skal have råd til god kvalitet og godt design til en fornuftig pris.

Har du brug for hjælp?

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os gennem ved at trykke på knappen “hurtig forespørgsel” ovenfor eller ved at skrive til kontakt@lampe-studio.dk – vi gør vores bedste for at svare hurtigst muligt!

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores online univers af lamper – vi har over 2500 modeller på lager, så slå dig endelig løs!

På forhånd tak!

Mange hilsner fra

www.lampe-studio.dk


Clara von Zweigbergk

Den svenskfødte, prisbelønnede grafiske designer og illustrator Clara von Zweigbergk studerede design og illustration på Beckmans School of Design i Stockholm. Efter sin eksamen fortsatte hun sine studier på ArtCenter College of Design i Pasadena, USA. Efter at have arbejdet som grafisk designer hos forskellige reklamebureauer og designstudier i Sverige, USA og Italien grundlagde hun i 1997 Rivieran Design Studio sammen med to partnere. I dag har Clara von Zweigbergk sit eget designstudie i Stockholm, hvor hun fokuserer på papir, farve, typografi og form og arbejder med AD, visuelle identiteter og produkter til kunder som Hugo Boss, Nike og Hay. Derudover er hun gæsteforelæser på kunstskoler og andre uddannelsesinstitutioner over hele Europa og i USA. Cirque er navnet på en række pendler, som Clara von Zweigbergk udviklede sammen med Louis Poulsen i 2016, og som opsummerer hendes talent og interesse for farve og form.

Klik for at se alle lamper efter Clara von Zweigbergk
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk