COLLAGE 600 HVID

EAN: 5703411340493 Lampe type:
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 70W E27
Vare Dimension
  • Diameter 600mm, højde 360mm
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Ledningslængde
  • 3m
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Vare Material
  • Skærme i laserskåret mat akryl. Ophæng i naturanodiseret aluminium. aluminium
Lampe designere
  • Louise Campbell
Kontakt PRISMATCH

kr. 8,405.00 inkl. moms

Delbetaling
286 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 8.405 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 286 kr. Samlede kreditomk. 1.885 kr. Samlet tilbagebetaling 10.290 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,53%. Der er fortrydelsesret.

Andre muligheder

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

COLLAGE 600 HVID

Collage loftlampen i hvid leger på forunderlig vis med lyset. De bladformede huller i de tre laserskårne akrylskærme sender lyset ud i rummet på samme måde som solen spiller gennem træernes blade.

Lyset og udtrykket varierer afhængig af hvordan du er placeret i forhold til den smukke collage pendel.

Collage 600 i hvid er 60 cm i diameter og er den største af de to størrelser. Collage hvid findes også i en mindre 45 cm pendel.

Designeren bag de populære Collage lamper hedder Louise Campell, og loftlampen fra 2005 findes nu i fire smukke dæmpede farver.

Din Collage pendel gør sig specielt godt over spisebordet. Den minimalistiske hvide lampe inviterer naturen indenfor uden at gøre meget væsen af sig.

Det bløde lys indbyder naturligt til hyggelige samtaler og god stemning. Også på en mørk vinteraften.

Det afdæmpede bløde lys er primært nedadrettet. Hvis du yderligere ønsker at blænde lampen af, kan du tilkøbe en topskærm der målretter lyset endnu mere.

Collage 600 hvid er 36 cm høj og leveres med en 4 meter ledning i hvid tekstil.

Den bedst egnede pære er en 70W E27.

Collage er designet to størrelser, Ø450 og Ø600, af Louise Campbell i 2005.

Collage blev første gang vist på en udstilling på møbelmessen i København i 2004 sammen med Campbell pendlen og 14 andre lampeeksperimenter, som på prototypeniveau gav forskellige bud på nye måder at fortolke lys på.

Louise Campbell har i sit arbejde med lamper hele tiden været meget optaget af dagslyset.

Intentionen med Collage pendlen er derfor at imitere det mest ægte lysudtryk, som kan opleves, nemlig dagslyset. Sagt af Louise Campbell: “Den mest iøjnefaldende kontrast mellem dagslys og kunstigt lys er, at naturen kun har én lyskilde, og at man aldrig ser direkte ind i lyskilden. Vores opfattelse af lys er baseret på utallige lag, som naturen har skabt, og som filtrerer og reflekterer lyset”.

Disse betragtninger er integreret i designet af Collage lampen. I Collage udvides antal af lag og mønsteret, lys og skygge bliver en mere konkret efterligning af det ukontrollerbare lys i naturen.

COLLAGE 600 HVID

Velkommen til Lampe-Studio.dk – din online lampebutik på nettet!

Der er mange fordele ved at købe din nye lampe hos hos Lampe-Studio:

– Vi har et af Danmarks største udvalg af danske design lamper.

– Her kan du finde de nyeste moderne lamper fra Gubi og & Tradition.

– Lampe-Studio har det største udvalg af alle de kendte lampe klassikere fra Louis Poulsen og Le Klint

– Hos os kan du bestille alle typer af lamper – fra gulvlamper og væglamper til smukke pendler og skrivebordslamper. Udendørs lamper kan vi også hjælpe med.

– Hos Lampe-Studio.dk finder du hele serien af samme lampe, så hvis du skal finde en ny lampe der matcher den du allerede har, kan vi hjælpe. Både når det gælder nye størrelser og nye farver.

– Vi kan hjælpe dig med reservedele til dine lamper. Skulle glasset eller skærmen gå i stykker behøver du ikke nødvendigvis skifte lampen. Hvis ikke du finder den reservedel til lampen du søger i netshoppen, så kontakt os.

– Det fælles nøgleord i alt hvad vi sælger, er god kvalitet til en fornuftig pris!

Hvis du har fundet os på Pricerunner vil du sikkert have bemærket at vi altid har gode priser! Vi mener nemlig at alle skal have råd til god kvalitet og det bedste lampedesign, og altid til en fornuftig pris.

Har du brug for hjælp?

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os gennem ved at trykke på knappen “hurtig forespørgsel” ovenfor eller ved at skrive til kontakt@lampe-studio.dk – vi gør vores bedste for at svare dig så hurtigt vi kan på hverdage!

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores online univers af lamper – vi har over 2500 modeller på lager og der kommer nye til hele tiden. Så slå dig endelig løs!

På forhånd tak!

Mange hilsner fra

www.lampe-studio.dk

COLLAGE 600 HVID

 


Louise Campbell

Louise Campbell, der blev født i København i 1970, har en dansk far og en engelsk mor og voksede op i begge lande. Efter at hun dimitterede fra London College of Furniture i 1992 vendte hun tilbage til Danmark for at fortsætte sine studier i industrielt design på Danmarks Designskole, hvor hun blev færdig i 1995. I 1996 grundlagde hun Louise Campbell Studio, hvor hun siden da primært har arbejdet med møbler og belysningsdesign. Hun har dog også været involveret i andre projekter inden for interiørdesign. Hun er kendt for at have en både legende og eksperimenterede tilgang og arbejde med illustrerende kontraster, samtidig med at hun blidt fordrejer hverdagsobjekter og situationer, ligesom hun har en forkærlighed for at gå i nye retninger med materialer og produktionsprocesser. Derudover har Louise Campbell været en drivkraft i en lang række initiativer, der har til formål at styrke det danske designmiljø. Louise Campbell Studios kundeliste er både lang og varieret. Ud over Louis Poulsen omfatter den virksomheder som Royal Copenhagen, Hay, Zanotta, Muuto, Holmegaard, Stelton og Georg Jensen. Louise Campbell har vundet adskillige priser i sin karriere, bl.a. iF Product Design Awards for Campbell Pendlen i 2005, som hun designede specielt for Louis Poulsen.

Klik for at se alle lamper efter Louise Campbell
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk