COLLAGE 600 HVID

EAN: 5703411340493 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 70W E27
Vare Dimension
  • Diameter 600mm, højde 360mm
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Ledningslængde
  • 3m
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Vare Material
  • Skærme i laserskåret mat akryl. Ophæng i naturanodiseret aluminium. aluminium
Lampe designere
  • Louise Campbell
KontaktPRISMATCH

kr. 8,105.00 inkl. moms

Delbetaling
271 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 8.105 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 271 kr. Samlede kreditomk. 1.648 kr. Samlet tilbagebetaling 9.753 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,17%. Der er fortrydelsesret.

Andre muligheder

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

COLLAGE 600 HVID

Collage loftlampen i hvid leger på forunderlig vis med lyset. De bladformede huller i de tre laserskårne akrylskærme sender lyset ud i rummet på samme måde som solen spiller gennem træernes blade.

Lyset og udtrykket varierer afhængig af hvordan du er placeret i forhold til den smukke collage pendel.

Collage 600 i hvid er 60 cm i diameter og er den største af de to størrelser. Collage hvid findes også i en mindre 45 cm pendel.

Designeren bag de populære Collage lamper hedder Louise Campell, og loftlampen fra 2005 findes nu i fire smukke dæmpede farver.

Din Collage pendel gør sig specielt godt over spisebordet. Den minimalistiske hvide lampe inviterer naturen indenfor uden at gøre meget væsen af sig.

Det bløde lys indbyder naturligt til hyggelige samtaler og god stemning. Også på en mørk vinteraften.

Det afdæmpede bløde lys er primært nedadrettet. Hvis du yderligere ønsker at blænde lampen af, kan du tilkøbe en topskærm der målretter lyset endnu mere.

Collage 600 hvid er 36 cm høj og leveres med en 4 meter ledning i hvid tekstil.

Den bedst egnede pære er en 70W E27.


Louise Campbell

Louise Campbell, der blev født i København i 1970, har en dansk far og en engelsk mor og voksede op i begge lande. Efter at hun dimitterede fra London College of Furniture i 1992 vendte hun tilbage til Danmark for at fortsætte sine studier i industrielt design på Danmarks Designskole, hvor hun blev færdig i 1995. I 1996 grundlagde hun Louise Campbell Studio, hvor hun siden da primært har arbejdet med møbler og belysningsdesign. Hun har dog også været involveret i andre projekter inden for interiørdesign. Hun er kendt for at have en både legende og eksperimenterede tilgang og arbejde med illustrerende kontraster, samtidig med at hun blidt fordrejer hverdagsobjekter og situationer, ligesom hun har en forkærlighed for at gå i nye retninger med materialer og produktionsprocesser. Derudover har Louise Campbell været en drivkraft i en lang række initiativer, der har til formål at styrke det danske designmiljø. Louise Campbell Studios kundeliste er både lang og varieret. Ud over Louis Poulsen omfatter den virksomheder som Royal Copenhagen, Hay, Zanotta, Muuto, Holmegaard, Stelton og Georg Jensen. Louise Campbell har vundet adskillige priser i sin karriere, bl.a. iF Product Design Awards for Campbell Pendlen i 2005, som hun designede specielt for Louis Poulsen.

Klik for at se alle lamper efter Louise Campbell
Indkøbskurv
Lampe-Studio.dk