ENIGMA 545

EAN: 5703411933336 Lampe type:
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Lampe designere
  • Shoichi Uchiyama
Kontakt PRISMATCH

kr. 6,725.00 inkl. moms

Delbetaling
238 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.725 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 238 kr. Samlede kreditomk. 1.817 kr. Samlet tilbagebetaling 8.542 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,52%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

Enigma 545, designet af den japanske designer Shoichi Uchiyama i 2003, er en moderne og stilfuld pendel fra Louis Poulsen. Lampens svævende skærme, understøttet af ultratynde wirer, giver et let og transparent udtryk. Den innovative fortolkning af flerskærmsystemet skaber et blændfrit lys og en imponerende visuel effekt, der udfordrer tyngdekraften.

Velegnet til spisebordet og opholdsrum, Enigma 545 Pendel tilbyder en funktionel og behagelig belysning i moderne indretning. Perfekt til højloftede rum og større borde, denne lampe kombinerer japansk elegance med skandinavisk enkelhed for at skabe en æstetisk og praktisk belysningsløsning.


Shoichi Uchiyama

Shoichi Uchiyama voksede op i Tokyo, hvor han blev født i 1947. Efter at have uddannet sig som designer fra YMCA Institute i Japan i 1972 grundlagde han Shoichi Uchiyama Design Office i 1977, da han var 30 år gammel. Fra den dag af har han designet armaturer med indirekte blændfrit lys, som komplementerer deres omgivelser og fascinerer folk omkring dem. Uchiyama stræber konstant efter at forstå lyskildens egenskaber for at kontrollere den fuldstændigt – med det ultimative mål at skabe den ideelle belysning, som er helt fri for ubehagelig blænding. Uchiyamas armaturer er skabt gennem en nøjagtig beregning af lys som en konkret manifestation af hans designfilosofi. Gennem sin strenge designproces skaber han minimalistiske og funktionelle produkter med rødder i japansk tradition. Shoichi Uchiyama har vundet Good Design Award i Japan for sit arbejde og har to gange modtaget iF Design Award i Tyskland for sine Enigma pendler, som han har udviklet i samarbejde med Louis Poulsen.

Klik for at se alle lamper efter Shoichi Uchiyama
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk