ENIGMA 545

EAN: 5703411184097 Lampe type:
  • louis poulsen
KontaktPRISMATCH

kr. 6,215.00 inkl. moms

Delbetaling
217 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.215 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 217 kr. Samlede kreditomk. 1.591 kr. Samlet tilbagebetaling 7.806 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,59%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

ENIGMA 545

Lampen her er lidt af et enigma: Lampeskærmene svæver tilsyneladende i frit i luften. De tynde wirer, der forbinder de forskellige lag i lampen, kan knap nok ses på afstand og giver Enigma lampen et let og elegant udseende.

Egnima betyder mysterie, og et mere passende navn til en svævende lampe findes vel næppe.

Enigma 545 er den største af de to Enigma lamper – den anden hedder 425, og nummeret henviser til bredden på lampen.

Mange af Louis Poulsens lamper består af flere skærme så denne nyfortolkningen af lysets spredning passer godt ind i et moderne nordisk hjem. Det er den japanske designer Shoichi Uchiyama der står bag den unikke lampe, og den findes i to forskellige størrelser.

Loftlampernes skærme har en mat overside der sørger for at lyset spredes diffust uden at blænde, mens undersiden af lampeskærmene er i blanke og sørger for at sprede lyset.

Enigma 545 er 97 cm høj og 54,5 cm bred. Den bedst egnede pære er en 1x40W GU10.

Det er muligt at købe ekstra skærme til Enigma lampen.


Indkøbskurv
Lampe-Studio.dk