FLINDT WALL Ø30 ALU GREY

EAN: 5703411850350 Lampe type: ,
Lampe familie
  • Flindt
Kontakt PRISMATCH

kr. 3,855.00 inkl. moms

Delbetaling
353 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 3.855 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 353 kr. Samlede kreditomk. 375 kr. Samlet tilbagebetaling 4.230 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 18,96%. Der er fortrydelsesret.


FLINDT WALL Ø30 ALU GREY – UDENDØRSLAMPE

Det er ikke uden grund at Flindt væglamperne vandt prisen som “Årets lampe” til Design Awards 2019. Den er nemlig enkel, elegant, tidløs og moderne på samme tid. Det bløde og rolige design passer ind i virkeligt mange stilarter.

Flindt Wall væglamperne findes i 3 størrelser og 3 farver, nemlig med en diameter på 20, 30 og 40 cm og i hvid, grå aluminium og corten – det sidste vil man på dansk nok kalde rustfarvet eller bronze.

Lampen her er på 30 cm i diameter og er i farven alu grey, altså grå aluminium.

Flindt alu grey har et koldt lys, der passer godt til alle stilarter og årstider. Flindt væglamperne kan tåle selv den værste efterårsstorm, for de er vandtætte.

Udendørslampen ø30 gør sig godt på alle slags mure og i alle højder.

De smukke runde Flindt lamper har led lys placeret oppe under “buen” i toppen. Der er plexiglas på bagsiden så lyset kastes både bagud på facaden og skråt nedad på jorden.

Den optiske virkning fra den glødende ring giver hygge fra de energieffektive LED pærer.

Flindt Wall væglampen er fremstillet i støbt metal, hvilket gør lampen langt mere modstandsdygtig over for det danske klima end andre udendørslamper i plademetal eller akryl.

Den er vandtæt og kan også sagtens bruges indendørs. Louis Poulsens Flindt lampe er godkendt i sikkerhedsklasse IP65, der kun bruges til lamper der har høj udsættelse for vand.

Den optimale lyskilde på din Flindt Wall ø30 er pæren LED 2700K 16W .

Flindt ø30 er 30 cm i diameter, 8 cm dyb og vejer 3,8 kg.

Arkitekten bag udendørslampen hedder Christian Flindt.

Han har designet flere forskellige lamper og møbler, der leger med lys og skygger. Men med Flindt lampen har han for alvor ramt plet mht. udendørsbelysning og lampen er allerede ekstremt populær.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk