LP Grand 320 Loftlampe 2700K White

EAN: 5714693048519 Lampe type:
Lampe designere
  • Christian Flindt
Kontakt PRISMATCH

kr. 5,045.00 inkl. moms

Delbetaling
189 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.045 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 189 kr. Samlede kreditomk. 1.750 kr. Samlet tilbagebetaling 6.795 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 22,52%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

LP Grand 320 Loftlampe 2700K White blev for første gang skabt tilbage i 2016, efter henvendelse til Christian Flindt fra Louis Poulsen, som gerne ville have en skalerbar pendel til store rum, uden at den skulle fylde for meget. Den skulle også afspejle Louis Poulsens design-DNA – Design to Shape Light – men i en lidt større skala. Resultatet af Flindts arbejde blev LP Grand, som både kombinerer direkte og reflekteret lys i og mellem skærmen, der består af åbne ringe, som sørger for et blændfrit lys af høj kvalitet, alt imens at den også sætter en varm og hyggelig stemning.

I 2022 tilføjede Flindt endnu en lampe til Grand-serien af pendler, herunder LP Grand 320, hvilket referer til diameteren på armaturet, hvilket også gør lampen til den hidtil mindste i serien. Hertil kommer LP Grand 320 også med forskellige funktioner, heriblandt en varmere farvetemperatur på 2700 Kelvin og fasedæmpning, som betyder, at du kan dæmpe lyset ved hjælp af standarddæmpere med enten forkants- eller bagkantsteknologi, og dermed sætte den helt rigtige stemning. Disse nye tilføjelser til lampen gør den mere anvendelig både derhjemme og på kontoret, i mødelokaler eller på biblioteker. Lampen kan desuden fås i forskellige flotte farver, så du kan nemt finde en, der matcher din stil.


Christian Flindt

Den industrielle designer Christian Flindt (1971-) med speciale i belysning og møbler er kendt for sin eksperimentelle tilgang til design, hvor formålet er at skabe nye forbindelser mellem mennesker. Flindt tog afgang fra Arkitektskolen Aarhus i 2002 med en MAA og en MDD og åbnede sin egen tegnestue året efter. I sit arbejde med LED-design lykkes det Flindt at kombinere sin viden inden for forskellige områder som belysning og innovativt møbeldesign. Christian Flindt har siden 2006 arbejdet sammen med Louis Poulsen og udviklet LP Xperi og LP Grand samt den skulpturelle Flindt- familie af armaturer, der omfatter Flindt Pullert, Flindt Væg, Flindt Garden og Flindt Plaza.

Klik for at se alle lamper efter Christian Flindt
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk