Udsalg!

LYFA PAN 95 VÆGLAMPE

EAN: 5744000530345 Lampe type:
Lampe designere
  • Bent Karlby
Kontakt PRISMATCH

kr. 2,075.00 inkl. moms

PAN 95 væglampen er udført i mat anodiseret aluminium. Lampen er produceret af danske LYFA. PAN pendlen er designet af Bent Karlby i 1970, og er fremstillet af aluminiumsrør. Lampen giver et blændfrit lys. PAN-serien består af pendler og væglamper. Alle tre modeller i PAN-serien er baseret på konceptet med delvist udsatte rør, der ligner rørene i en panfløjte. PAN væglampen fås i to størrelser.

Andre mulighederPAN 95 væglampen er udført i mat anodiseret aluminium. Lampen er produceret af danske LYFA. PAN pendlen er designet af Bent Karlby i 1970, og er fremstillet af aluminiumsrør. Lampen giver et blændfrit lys. PAN-serien består af pendler og væglamper. Alle tre modeller i PAN-serien er baseret på konceptet med delvist udsatte rør, der ligner rørene i en panfløjte. PAN væglampen fås i to størrelser.


Bent Karlby

Den danske arkitekt-designer Bent Karlby blev født i Århus i 1912 og dimitterede fra hjembyens tekniske skole omkring 1932. Under Anden Verdenskrig meldte han sig ind i den danske modstandsbevægelse, bidrog til det illegale Dansk Journal og assisterede dansk-svenske flygtninge. I de tidlige efterkrigsår rejste han England, Holland, Belgien og USA. Karlby designede hjem, tapeter og tilbehør, få af hans kreationer overlever ud over det væld af belysningsarmaturer, han udviklede til Lyfa. Standouts fra dette frugtbare samarbejde i 1960'erne inkluderer China Pendant, Kvadrille Wall Light, Omega Pendant, Pan-Opticon Wall Light, Påfugl/Peacock Wall Light og Wonderlamp Pendant. De fleste af Karlbys lysdesign til Lyfa har en "Space Age"-æstetik udtrykt i metal, akryl eller glas.

Klik for at se alle lamper efter Bent Karlby
Indkøbskurv
Lampe-Studio.dk