Moonsetter Gulvlampe

EAN: 5714693005796 Lampe type:
Kontakt PRISMATCH

kr. 33,255.00 inkl. moms

Delbetaling
841 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 33.255 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 841 kr. Samlede kreditomk. 7.091 kr. Samlet tilbagebetaling 40.346 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,27%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

Moonsetter Gulvlampe sender en magisk stråle af måneskin ind igennem lokalet fra sin roterende spejlskive, der både kan diffundere og reflektere det lækre lys alt efter hvordan den indstilles. Det spændende design kendes fra DR programmet Danmarks Næste Klassiker, hvor det ikke bare vandt lampekategorien, men også den endelige titel som sæsonens bedste design i 2020. Overraskelsen var stor ikke mindst for designer Anne Boysen, der aldrig før havde designet en lampe.

Designets kvalitet afspejler tydeligt af, at det er Louis Poulsen, der har fået fornøjelsen af at indgå samarbejde med den nybagte lampeskaber Boysen. Lampen er nemlig lige så smart som den er smuk. Det blanke aluminium har en bastant vægt på 20 kg, men fremstår legende let og yndefuld med sin roterende skive, der sender lyset præcis derhen, hvor det savnes mest. Lysintensiteten kan nemt justere med foden på den smarte rullekontakt, så det altid matcher øjeblikkets behov.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk