MOSER Ø250 MAT HVIDT OPALT GLAS

EAN: 5703411116326 Lampe type: ,
  • louis poulsen
KontaktPRISMATCH

DKK 2,725.00 inkl. moms

Delbetaling
248 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 2.725 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 248 kr. Samlede kreditomkostninger 250 kr. Samlet tilbagebetaling 2.975 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 17,82%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

MOSER Ø250 MAT HVIDT OPALT GLAS ERSTATNINGS SKÆRM TIL MOSER LOFTPENDEL 25 CM

Moser lamperne er af de få loftpendler der gør sig lige godt om de hænger højt eller lavt.

Moser i mat hvid er nemlig fuldstændig blændfri fra alle sider, og udsender et jævnt fordelt lys i 360 grader. Den er endda specielt fremstillet til led pærer.

Den meget diskrete ophængning med metalstellet, der omslutter en sort ledning, er patenteret og der udgås dermed en “hætte” på loftlampen der stjæler fokus fra den smukke dråbeform.

Lampen er designet af den svenske keramiker Anu Moser.

Inspirationen til lampens form stammer fra glaspusterier, for det er netop sådan glas ser ud når det varmes op i en brændende hed ovn og formes. Alt glas der pustes begynder livet i samme form som Moser lamperne i mat hvid.

Moser i mat hvid findes i 3 forskellige størrelser, med en diameter på hhv. 18,5 cm, 20,5 cm og 25 cm.

Moser erstatnings skærmen til loftlampen her er på 250 mm er 36 cm i højden. Det maksimalt egnede antal watt i pæren er 1X60W E27.

Den smukke klassiske lampe med det behagelige diffuse lys passer lige godt i et højloftet køkken, på klinikken eller i et lavloftet kontor.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk